SPCIs Events

SPCIs mötesplatser för skogsindustrin

SPCI arrangerar ett antal återkommande aktiviteter för dem som är verksamma inom eller har ett intresse för skogsindustrin. Våra möten sammanför ett stort antal människor i skogsindustrin varje år.

Du kan bli medlem innan du anmäler dig till något av våra evenemang. SPCIs möten är kostnadsfria tills du fyller 30 år.

SeniormöteÅterträff med branschkollegor

9 December 2021 Inställt
Nytt datum meddelas 2022 

Årligen anordnar SPCI en gemensam lunch för föreningens seniora medlemmar. Lunchen är en uppskattad mötesplats för många som tidigare arbetat inom skogsindustrin.

Seniormöte 
Lokal: 
Datum: 

Program >>

Anmälan >>

SPCIs EkmandagarSkogsindustriell forskning

Nytt datum: 25-26 Januari 2022

Ekmandagarna har fått sitt namn efter Carl Daniel Ekman, svensk uppfinnare som var den förste som använde sulfitmetoden i industriell skala för tillverkning av pappersmassa. Konferensen tar upp det senaste inom den skogsindustriella forskningen och är en årligt återkommande mötesplats för forskare och andra med intresse för branschens forskning.

Ekmandagar – 25-26 Januari 2022
Lokal: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

Program >>

Anmälan >>

 SPCI Convention – Temafylld konferens och mötesplats 

SPCI Convention är en större konferens med utställning på Stockholm Waterfront Congress Centre.  Eventet är en konferens för skogsindustrin där aktuella ämnen för branschen tas upp.  Konferensen  hålls tillsammans med International Control Systems Conference.

SPCI Convention/Control Systems – 
Lokal: 

Program >>

Anmälan >>

Utställning >>

SPCIs HöstmöteÅrlig branschträff & studiebesök

SPCIs Höstmöte samlar branschen under två dagar i november för att delta i konferens och studiebesök någon stans i Sverige. Studiebesöken går oftast till ett massa- och pappersbruk där det gjorts större investeringar.

Höstmöte 
Lokal: IVA Stockholm
Datum: 24 november 2021 kl 8.45-12.00
Lunch serveras kl 12-13

Program >>

Anmälan >>

Karin Wilson-träffenNätverksträff för kvinnor

Karin Wilson-träffen riktar sig till kvinnor verksamma inom eller med intresse för skogsindustrin, oavsett position eller utbildning. Mötet har fått sitt namn efter Karin Wilson, den första kvinnliga SPCI-medlemmen. Karin-Wilson-träffen är ett återkommande forum för att nätverka, och inspireras av varandra.

SPCI Convention/Control Systems – 
Lokal: 

Program >>

Anmälan >>

Ung KompetensBygger nätverk för framtiden

SPCI har startat projektet Ung Kompetens. Syftet är att skapa mötesplatser för unga medarbetare i branschen och att introducera studenter till skogsindustrin genom olika aktiviteter. Under dessa aktiviteter har unga i skogsindustrin möjlighet att få inspiration för den fortsatta karriären samt att kunna knyta kontakter med andra unga i branschen. För studenter är det en möjlighet att få inblick i hur det är att arbeta i skogsindustrin och träffa framtida arbetsgivare och unga förebilder i industrin.

SPCI Convention/Control Systems – 
Lokal: 

Program >>

Anmälan >>

SPCI & FriendsBranschgemensam aktivitetsdag

SPCI & Friends liknar ingen annan konferens. Under denna unika aktivitetsdag samlas skogsindustrin på Gröna Lund i Stockholm för att ta del av ett välfyllt konferensprogram, mingla med företag i parken och nätverka i berg- och dalbanorna. Eventet besöks av såväl skogsindustriintreserade studenter som pensionärer.

SPCI & Friends 
Lokal: Gröna lund

Program >>

Anmälan >>

Kontakta oss

info@spci.se

08-783 84 00

Box 5515

114 85 Stockholm

Följ oss